Perhatian!!!

Semua cerita ini adalah hakmilik Puan Saiman dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

Monday, November 16, 2009

Alamat????

Helloo aunty.... hello uncle... hello kakak2... helloo abang2...... Ini saya lagi, macam biasalah nama saya Wawan.... Mama saya suruh saya kasih tau... yang mama saya sekarang ni sibuk..... entah apa dia sibuk buat tu.... dua minggu berturut2 mama saya pegi seminar/bengkel..... jadi banyak kerja dia di ofis 'tergendala', jadi sekarang ni dia tengah kasih settle la tu......pssstttt aunty...sampai saya pun Papa saya yang ambil pulang sekolah....
Hari Sabtu tu saya ada konsert di sekolah. Tapi mama saya cakap, nantilah bila kerja dia sudah settle barulah dia upload gambar saya tu.
Oh ya, sebelum saya lupa... mama saya suruh saya kasih tau ini....... kepada...(sila tinguk senarai di bawah yer aunty2...)
1) Aunty CJ (Cath J)
2) Aunty MK (Moren K)
3) Aunty Wendy
4) Aunty Rosc ; dan
5) Aunty Daling......
6) And...... Aunty Bella......sikit lagi sia lupa oh...kalau ndak misti mama saya marah ni....
Kalau aunty2 mau tau... mama saya mau minta address, sebab mama saya bilang, dia mau hantar christmas card utk aunty2 semua...... ini alamat email mama saya..... katekitty2003@yahoo.com..... jangan lupa hantar alamat aunty2 ok.... sebabkan mama saya sudah pun beli kad christamas.......
Oklah aunty... penat sudah saya taip ni..... mama saya paksa saya taip sambil mengeja.... lepas tu mama saya kasih betul la mana yang salah saya taip... banyak jugak salah tu saya nampak..... saya nampak balik2 mama saya geleng2 kepala.....
Bye-bye aunty............
Dari saya kali ini...... Wawan......




4 comments:

Cath J said...

Ok Wawan... bagi tau mummy sekejap lagi auntie kasih email... Psst...kasih tau mummy (Sambil bisik telinga wawan).. kirim hadiah juga bilang ah... heheheheheh... Jgn kasih tau daddy ah... kekekekkek...

LeeYo said...

wawan..klu mama kirim krismas kad anty mau hadiah lagi ah ehehe..kc tau hadiah maahaaalll bilang muahaha... ni alamat anty Teresa Fanny Slvester, Jabatan Peguam Besar Negeri, Tingkat 8 & 9, Menara Tun Mustapha, 88990 KOTA KINABALU.
muaahhh caaaayangg wawan..kiss kiss mama dari anty daling bilang aaahhh

MaMaMiE said...

Lai, w/pu nama ku ndada dalam senarai, aku mau juga kad, kad besday...kekekke...

Rosc said...

Wawan kasi tau mama ini alamat aunty rosc senang aje tapi takan x'mas aje bilang x'mas gift tak ade kah? jangan lupa pesan ngan mama ya wawan. ini alamatnye

PO BOX 14379, 88850 KK SABAH.

kalau nak bagi hadiah tu bagitau mama wawan buzz aje aunty rosc kat shoutbox ye for alamat penghantaran...wakakakkakaka