Perhatian!!!

Semua cerita ini adalah hakmilik Puan Saiman dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

Friday, November 20, 2009

2012 Vs. Senario



Semalam malam Jumaat.....

Hujan Renyai-Renyai....

Badan ku Sejuk..... Kaki Ku Penat.....

Gua kesejukan sebab......



Sebab gua pakai baju tidur pegi 1B beli tiket ini.......... BUKAN SEBAB APA2 ah



Gua kan kakak yang baik dan cantik..... jadi untuk adik2 dan anak-anak gua (anak gua ngan anak2 adik gua.. anak gua jugak kan...hehehhe)..... Walaupun mulanya si pejual tiket tu macam mau ndak mau jak jual tiket tu sama gua (huh!!! mentang2 la gua pakai baju tidur jak..heiii don't judge a book by its cover la)....macam ndak pun dia mau print tu tiket, bila gua kasih keluar duit barulah dia print tu tiket.... hisshhh bikin panas...... (tapi salah gua jugak kan, sepa suruh pakai baju tidur pegi 1B... sigh...)





Gua beli tiket utk Movie 2012.......6 keping..... semua utk dewasa.....









Dan tiket Senario Ep2.....9 keping.... 4 utk dewasa dan 5 lagi utk kanak2 rebina......







Jadi... malam ni, rombongan Cik Kiah akan pegi ke 1B la.... ndak sabar gua mau berjalan2 ngan parents ngan adik2 gua... anak2 rebina tu gua ndak berapa risau kalau durang berlarian sana sini macam 1B tu bapa durang punya, sebab bibik juga akan dibawa bersama..... (nah cuba kamurang fikir..... bibik kami pun kena bawa tinguk wayang apa....!!!!)
Puan Saiman 'sign out'.....




2 comments:

Cath J said...

Wah best la tengok wayang... ^_^

Puan Saiman said...

Ya.. sesekali bawa rombingan Cik Kiah tinguk wayang siok jugak, tapi bila bawa budak2 ramai2 ni, kalau durang kena sound pun kan, durang buat derkk jak.. bikin panas pun ada... tapi to movie 2012, bikin kambang bulu ohh.....