Perhatian!!!

Semua cerita ini adalah hakmilik Puan Saiman dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

Monday, August 3, 2009

p/s : I Love You...











Hari Isnin, membuatkan Puan Saiman merindui hari Sabtu dan Ahad........ sigh........

Hari Sabtu yg lepas... 'boipren' Puan Saiman bawa ke suatu tempat yang terletak betul-betul di KK.......... inilah boipren cum hubby Puan Saiman..... di suruh senyum... ndak la pandai senyum... susah betul.... hehehehee

tempat ini........ amat nyaman sekali tempatnya.... ekonnya bisa meremangkan semua bulu romaku...sejuk amatttt.........



dan hubby telah menghidangkan makanan ini utk Puan Saiman.... dia cakap tu dim sum panas jadi dia tolong ambilkan la ya daling...... (saja la supaya ndak payah berdiri..... kan best juga sesekali kena hidang...wink2)






Banyak juga yang Puan Saiman belasah... dan sebab itulah banyak juga gambar yang ndak terambill.... perut sdh berkeroncong.... lagu Bongawan Solo lagi....hahahhahaa.... kami makan-makan sambil gossip2.....hehehehe.... adalah bah kami cerita tu.......


lepas makan hubby bawa pegi sini.... dalam perjalanan..... macam-macam kita boleh nampak kan.....


Dari KK, kita akan 'limpas' di sini... Teluk Likas.....


'Limpas' lagi urang sini cakap ' Mini Puterajaya'...... (baca : alamak, sebelum 'limpas' Mini Puterajaya ni kita akan 'limpas' Yayasan Sabah atau nama barunya Menara Tun Mustafa - ndak dapat ambil gambar sebab gambar diambil dari dalam kereta, dan kami di lorong laju, sebelah tu lori besaaarrr....... jadi gambar ndak dapat di tangkap..)







'Limpas' lagi UMS.........






Baru la sampai........


Bila udah sampai.... gue pun snap-snap gambar..... Papa bawa masuk pegi Harris..... sambar 2 'Womens Weekly' magazines sama 2 buah buku, 1 buku Lydia's Teh -do you wear suspender -(she's one of my favourite writers) and the other one is Sohier Khashoggi - Nadia's Song.... semuanya telah dibayar oleh my daling.... tq Pa..muahhh

Lepas tu.... Papa pun bawa la pegi tinguk wayang..... apalagi gue ikut saja...... sepa-sepa yang belum tinguk lagi...pegila tinguk... mimang lucu.......


Adoiii penat gue edit gambar........ oh ya... mesti kalian tertanya-tanya mana Permata Hati kan... waduhhh itu anak.... sekarang ni nggak mau ikut dia sama mama ngan Papanya kalau berjalan....asyik aja dia minta antar rumah mummy gue...... mungkin dia mau kasi 'can' mama sama papanya berjalan-jalan......kan....

Puan Saiman 'sign out'.....

5 comments:

Mauve Ocean Blue said...

Untung nya Puan, anak pun pandai kasi can...hihihiih!

Jah, limpas punya limpaas..last2 kamu pi tinguk wayang ah...romantic nyaaaaaa!

LeeYo said...

daling..sia marah betul sama lori basar yg kacau pemandangan ko dalinggggg..klu nda mmg ko nda setakat limpas ja kan daling.. misti ko ambik gambar opis sia tu kan hihihi...sia dating sama centa ati ja wkend daling...

Ika said...

hujung minggu yang romantik...

sampai demam2 besan sia nih.. hehe.. jangan lupa makan ubat yaa...

MaMaMiE said...

Waaahhh lai jeles tul aku sama ko nih, kalu aku ni susah la lai, mana beg susu, beg baju, handbag pun suda ada 3 dibelakang...kekeke.

Permata hati sgt sporting...

Puan Saiman said...

Moren - sia kena belanja oleh hubby, jadi sia ni rebut la peluang...hehehhehe

Daling - ya bah, tu lori kan, makin olmen bw laju, makin jgk dia laju, kin panas. lebih lagi bila dia nampak sia ambil gambar kan, perasan kali dia yg sia ambil gambar lori dia, cam marah2 lagi tu...

Ika - itu cerita ari 6, ari minggu petang ambil lg gambar di beach sama Wawan, balik jak dari beach, terus kami dua urg mengampai...demam...hehehehe

Makmi - aku dl pun gitu tu, makan di kedai pun ndak senang, blum lg sampai makanan, tu anak sudah duduk di bawah meja...hehehe... ndak lama lagi tu, ok sdh tu...