Perhatian!!!

Semua cerita ini adalah hakmilik Puan Saiman dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

Monday, February 22, 2010

Cerita ReUnion...

Hari Jumaat nan silam.... Seperti yang telah dijanjikan, gua bersama2 ngan geng sekolah gua (walaupun yang datang cuma 13+1 orang tapi havoc dia macam 100 orang...hahahahahha)...

Gambar ni diambil lepas selesai makan2..... makin ayu dan jelita kan....

Dari kiri berdiri - Jue, our dearest new daughter WieWie ( the late JC Ahoi eldest daughter), Wendy, Belle, Marianie, Moren, Anisah (birthday girl) Dg. Wisma, Rainah, and me...wink2 -

Duduk dari kiri - Zorro, Scha, Rosc and Dg.

Terakhir kami berjumpa adalah dalam tahun 1992 (tingkatan 5) dan selepas itu masing2 membawa haluan sendiri.




Gambar ni diambil sebelum acara nyanyi lagu besday kepada Anisah....

Masih lagi gua terasa kemeriahan malam tu..macam2 cerita keluar... adegan peluk memeluk adalah wajib...hahahhahaa..... dan adegan menangis jugak tidak ketinggalan. Especially bila we all peluk the late JC daughter... We missed you my friend..RIP...

Walaupun begitu, dengan kehadiran WieWie..we all tetap bergembira. We said to her... next time mesti bawa dia punya twins sister...

Gambar yang lain gua akan upload di blog gua yang satu lagi...facebook mengong....bikin panas..

Puan Saiman 'signing off'...

7 comments:

Uncle Lee said...

Hello Puan Saiman, wow, nice gathering....chantek perempuan semua tu.
Always fun when get together biggang, lots of laughter, maybe an eyebrow raised one or two, ha ha.
You have fun and simpan satulagu dalam hati, Lee.

Puan Saiman said...

Hello Uncle Lee,

tq..tq... wah makin kembang la saya ni..hahahahaha. memang menyeronokkan sesekali berkumpul2 dengan kawan2 ni.Macam2 cerita keluar... abis semua rahsia2 pecah...hahahahahaha

Terima kasih, sebab singgah ke rumah saya...

Uncle Lee said...

Hi Puan Saiman, terima kaseh seribu for your warm thoughts and kind compliments in my pondok.
Bahasa saya sebelum Merdeka, ha ha, but saya boleh la faham 36%....tetapi ta'berani comment in bahasa, takut ada silap get mistaken for marriage proposal or nak tengok dua bulan, itu la lecheh sikit, arhaaaa ha ha. Just kidding.

By the way, I have another cherita similar to Rose's story.
if you got nothing better to do, there is another cherita I posted long ago, about a lovely mature lady's love for a man half her age.

Titled: 'A faded letter from the past', D/d 1/ 4 / 08.
In my archives, almost at the bottom.
It is the longest posting I have ever done, 19 episodes, took 3 weeks to conclude.
Instead of a phone call from the past, it was a letter that took 30 years to find me here....a letter with only my name, no address.

Once again, terima kaseh seribu for dropping by. You stay young, stay beautiful and simpan satu lagu dalam hati, Lee.

Cath J said...

hehehhehe... best!!

Puan Saiman said...

Uncle Lee....tq..tq very much... warghkakakakaka... I can't imagine la uncle lee if your words suddenly sounds like marriage proposal...hahahahhaa.... silap haribulan saya terus naik kapal terbang cari uncle Lee..hahahahhaa

Puan Saiman said...

CJ.... best oh.... kalau bulih2 tu malam kami indak mau pulang bah.. tapi tu pekerja restoren jeling2 sudah sama kami....

Rosc said...

santik2 lah we all kat gambar tu!!!