Perhatian!!!

Semua cerita ini adalah hakmilik Puan Saiman dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

Tuesday, December 15, 2009

Cerita KL 2...


Sementara hubby gua keluar...... maka gua pun dengan tamak haloba guan pc dia.... anak gua tu tengah main PSP... boring2 dia nanti dia main la pulak PS2 dia... gua sudah kasih tau anak gua...jangan kacau gua sebab gua tengah buat 'something'...hahahhhahaha...... nasib baik umur dia masuk tu tahun, lagi 2 atau 3 tahun lagi ndak la gua bulih tipu dia....sigh....


Dalam kapalterbang..... tinguk anak gua tu, pencucuk gigi lagi di mulut... sigh......


My two hero....... di Pavillion..... best ooo sini...byk Christmas Tree....cantik2 pulak tu....


Ramai btul orang.... dan macam2 jenis orang yg datang.......


Hubby gua paksa anak gua utk bergambar... si kecil tu ndak mau sudah..penat dia bilang


Minuman ntah apa nama dia tu....mmg sedap... makan di Fridays Pavillion...


Burger.... yg sedap, tapi bun di atas sudah di ngap oleh my anak....


Ini makanan my hubby..... SEDAPnya....................

My hubby aka tukang bayar.....hahahahhahahaa

























Puan Saiman 'sign out'.......

3 comments:

Cath J said...

I belum visit Pavilion lagi hehehhehe... mcm lawa lah...


mana photo mummy...?? Selalu mcm tu la kan... kalau mummy blogger AKA tukang gambar...sori lah ada photo... mcm tu lah saya... hahahahah..

kalau hubby yg ambil photo..ahh sudah... yg montel mcm teddy bear, jadi mcm gajah... adehhhh....hampah!

Psst: you pki DSLR kah?? best2 juga photo you.. lawa... terang!

Puan Saiman said...

CJ- mmg cantik di Pavillion, dlm dia fuhhh.... tu Christmas Tree bikin geram.... semua pun saya pegang...hahahahhhaa

MMg betul tu... klu kita yg ambil kan, cantik jak gambar tu (ceh perasan..) tapi mmg betul, klu hubby yang ambil, blur la, mcm gajah la, kdg2 mcm beruang pun ada....hehehehehe

Ya... sia pakai DSLR tapi hubby punya Nikon D60, ringan sikit. Sia punya Nikon D90, ndak bawa....berat bah (hubby sia bilang alasan sia jak tu)hahahaha.... jadi sia ambil kesempatan la pakai hubby punya...... ko pun apa kurang, macam pro sudah ooo....

LeeYo said...

ehehehe..daling mcm olmen nmpak sdh timbul2 d depan ehehe...