Perhatian!!!

Semua cerita ini adalah hakmilik Puan Saiman dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

Tuesday, December 14, 2010

KL oh KL....

Hari kedua....

baru hari kedua ni, tapi badan sakit kaki lagi la....jangan cerita...jalan...jalan....jalan...makan...makan....makan.....lepas tu jalan lagi....

Bila malam mau tidur, barulah rasa sakit badan.....pagi ni kalau tiada aral melintang, mau pegi Sunway Lagoon..... budak2 ni, balik2 tanya bila lagi mau jalan... padahal baru bangun tu, mandi pun belum....sudah sibuk2 mau tanya, sabar jak gua...

OK, sekian laporan dari KL...oh sebelum gua lupa...cuaca di Kl agak mendung, dengan awan berarak kelabu... jalanraya ketika ini masih lagi agak lengang....tapi tunggulah sejam dua dari sekarang, tetap jammed gila terutama area Bukit Bintang, tempat lain gua indak tau, sebab gua indak nampak.....

Sekian, laporan dari gua....

p/s :RM gua pun bertukar tangan dengan penuh semangat.....*pingsan*





Puan Saiman 'signning off'....



6 comments:

SJB AKA SUE J-B. said...

Biar pun penat tapi best juga kan?.

Puan Saiman said...
This comment has been removed by the author.
Puan Saiman said...

Sis SJB,

ya, mmg siok, tapi tu laki gua pesan, 'nah, nnt balik KK makan megi la ni....' warghkakakkaka


take care n hugs sis..

CathJ said...

Oh di KL kah geng... wah best nya... kalau aku nda besar perut... memang aku pasang GPS p turun kl... tapi aduh... mau p cari makan dakat2 pun mau bertarung nyawa... tiadpa lah lain kali..

enjoy darling.. ^_^

UmmiRosma said...

Selamat bercuti ka KL..best nyeee...

Puan Saiman said...

Kawan2 yg disayangi...

CJ, ya bah geng...lain kali baru kita jumpa....


take care n hugs my fren...


---------------------------------
Ummi Rosma,

Salam,

mmg best..tapi nyaris2 aku terhilang anak buah lakiku...apa indak, lepas sikit tangan, merayap dia berjalan sendiri....sib baik aku dengar dia melagau namaku.....ahhhahahahahahhaaa


take care n hugs....