Perhatian!!!

Semua cerita ini adalah hakmilik Puan Saiman dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

Wednesday, November 2, 2011

Tq my dear...




Bahhhh....sepa la bah tuan punya blog ni, punya la pemalas.....ini macam sebulan sekali baru mau apdet ni....tsk...tsk....tsk....


Bukan apa bah tu kan, sibuk...<-- sila la terima alasan itu ya kawan2.... maklum la urang cantik ni <--- sila la muntah beramai2....



Dua hari lepas, iaitu hari 1, gua ada mendapat barang seludup...warghkakakakaka....<--- ok, tidak lucu ....



Ini la dia.....

Dihantar oleh my dear fren CJ, untuk menjaga keselamatan kedua2 pihak, maka alamat dan nama sebenar terpaksa dirahsiakan...maklum la....orang popiuler.......phiweetttt...... ;-D


Mari kita tinguk apa di dalam.....uisshhhhhh.....kertas pembalut ada bunga2.....jangan perhatikan jari tu lama2...gebu kan....segebu urangnya....oh maksud gua bukan siu pengirim tapi penerima ni...'sigh'....




Uiiiii.....cantiknya.....warna pepel2 lagi......ada bling2 lagi......tapi jari tu bah...adeh...tapi sesuai tul la....I like.....bulih tekan like ka ni ah...??? Bulih la 'show off' nanti ni..... maklum la musim urang kawin sudah ni kan.....jadi bulih la bawa ni.....yang paling mahal tu ...Oh ya... tu perkataan 'show off' tu pinjam dari my dear fren MK....

Wah!!!!! Ni beg bulih buka kasih 'besar' lagi.....I like...I like....<--- sila tepuk tangan beramai2....



Kad pun ada.....<--- sila dengki sama gua....hahahaha......




Ini la kata2 ucapan drp sahabat gua tu.....tnguk, kad pun pepelllll......


Tapi yang PALING MAHAL tu adalah..... 'Happy Sweet 26'.....<---- tq my darling........26 ah.....warghkakakakakkakaa.....




Puan Saiman 'signning off'....



























5 comments:

Rose Flower said...

Wui ging ko punya sinyuman talampau libar sudah ni kan. Pssstttt psstttt cua ko baca ni entry sa sini --> http://rosflower.blogspot.com/2011/10/crita-jalan2-deepavali.html

AngeL BeaR said...

wah wah wah....bukan main lagik aaa...hehehehehehe~

bulih suda ni bergaya sama beg baru =p

SJB AKA SUE J-B. said...

Lucky you :).

SJB AKA SUE J-B. said...

Oh, mari Join my 2nd giveaway..
http://www.sjb-myphotopage.com/2011/11/2nd-giveaway-by-sjb.html
Thanks.

CathJ said...

aya ini pun aku miss baca.... adui... p mana jugak aku ni sampai termiss....

thank you for cover2 the add... hihihi... nanti ada pula tetamu tidak di undang... palis2... hihihihi...